Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 12:43:11
Izklaide » Šonedēļ norisināsies 10. Starptautiskais reklāmas festivāls Golden Hammer
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šonedēļ norisināsies 10. Starptautiskais reklāmas festivāls Golden Hammer
Autors: Solvita Barkāne, 08/06/2009 12:13

°Šonedēļ Jūrmalā sākas 10. Starptautiskais reklāmas festivāls Golden Hammer. Festivāls sākas ar starptautiskās žūrijas darbu un rīt tiek sagaidīti starptautiskās žūrijas pārstāvji, kuri ierodas Latvijā, lai izvērtētu festivālam iesūtītos darbus.

Šogad festivālam darbi ir iesniegti no 19 valstīm, savukārt žūrijā tiek pārstāvētas 10 Eiropas valstis.
Ceturtdien, 11.jūnijā preses konferencē Baltic Beach hotel tiks paziņoti festivāla šortlistētie darbi. Uzvarētājus apbalvos Gala ceremonijā kinoteātrī „Rīga” piektdien, 12. jūnijā plkst. 20.00.

Ceturtdien, 11. jūnijā, viesnīcā Baltic Beach hotel notiks Golden Hammer semināri, kurus vadīs Golden Hammer pieaicinātās žūrijas dalībnieki. Semināros būs iespējams uzzināt kā krīzes laikos rīkoties reklāmā un mārketingā (Natalia Stepanuk, IQ, Krievija), kā ietekmēt patērētājus ar reklāmas kampaņām (Jens Welin, Publicis groupe media, Zviedrija), kāda ir atšķirība starp reklāmu un zīmola stratēģiju (Kai Röffen, TBWA, Vācija), kā arī vairākus citus aktuālus jautājumus.

Piektdien 12. jūnijā notiks 1. Baltijas mārketinga direktoru forums, kuru organizē Best Marketing. Forumā tiksies Baltijas valstu mārketinga vadītāji, lai dalītos pieredzē un apspriestu pašreizējo situāciju. Foruma ietvaros varēsiet uzzināt - kādi ir populārākie produkti Baltijas tirgū (Margo Kurisoo, AC Nielsen), kā radīt kampaņas, kuras veiksmīgi darbotos visās trijās Baltijas valstīs (McCann Eriksson, Latvija), kad izmantot lokālas un kad - reģionālas kampaņas (Jana Rubina, Statoil Latvia, mārketinga vadītāja).

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu