Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 8. maijs 02:23:42
Sports » Ielūgums medijiem uz TrioBet Baltijas līgas finālu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ielūgums medijiem uz TrioBet Baltijas līgas finālu
Autors: Mārtiņš Hartmanis, 21/10/2008 09:14

TrioBet Baltijas Līga (TBL) aicina Jūs uz preses konferenci un līgas finālmaču šā gada 25.oktobrī plkst.13:00 Rīgā, Skonto stadionā. Preses konference ar informāciju par līgas nākotnes plāniem un finālu stadionā sāksies plkst.13:00, bet pats finālmačs starp Skonto FC un FBK Kaunas – plkst.15:00.

Preses konferencē runās TrioBet Baltijas Līgas izpildkomiteja – Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, Lietuvas Futbola federācijas prezidents Liutauras Varanavičius un Igaunijas Futbola federācijas prezidents Aivars Pohlaks, kā arī līgas direktors no Vācijas – Kristians Hapels.

TBL uzvarētājs tiks noskaidrots šajā vienā mačā. „Līgas fināls būs lielisks futbola notikums, lieliskā atmosfērā, jo esam uzaicinājuši visplašāko iespējamo publiku - uzņēmējus, bērnus no skolām ar viņu vecākiem, politiķus - visus futbola draugus. Tas būs fināls ko atcerēties,“ uzsver līgas izpilddirektors Kristians Hapels.

TBL pusfinālos Skonto FC mājās un izbraukumā uzvarēja FK Rīga ar 8:2, bet Lietuvas čempioni FBK Kaunas divu maču summā pieveica Latvijas čempionus FK Ventspils ar 2:1.


TrioBet Baltijas Līgas preses sekretārs
Mārtiņš Hartmanis
+371 28334413
press@balticleague.com
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu