Ielūgums medijiem uz TrioBet Baltijas līgas finālu
Autors: Mārtiņš Hartmanis, 21/10/2008 09:14

TrioBet Baltijas Līga (TBL) aicina Jūs uz preses konferenci un līgas finālmaču šā gada 25.oktobrī plkst.13:00 Rīgā, Skonto stadionā. Preses konference ar informāciju par līgas nākotnes plāniem un finālu stadionā sāksies plkst.13:00, bet pats finālmačs starp Skonto FC un FBK Kaunas – plkst.15:00.

Preses konferencē runās TrioBet Baltijas Līgas izpildkomiteja – Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, Lietuvas Futbola federācijas prezidents Liutauras Varanavičius un Igaunijas Futbola federācijas prezidents Aivars Pohlaks, kā arī līgas direktors no Vācijas – Kristians Hapels.

TBL uzvarētājs tiks noskaidrots šajā vienā mačā. „Līgas fināls būs lielisks futbola notikums, lieliskā atmosfērā, jo esam uzaicinājuši visplašāko iespējamo publiku - uzņēmējus, bērnus no skolām ar viņu vecākiem, politiķus - visus futbola draugus. Tas būs fināls ko atcerēties,“ uzsver līgas izpilddirektors Kristians Hapels.

TBL pusfinālos Skonto FC mājās un izbraukumā uzvarēja FK Rīga ar 8:2, bet Lietuvas čempioni FBK Kaunas divu maču summā pieveica Latvijas čempionus FK Ventspils ar 2:1.


TrioBet Baltijas Līgas preses sekretārs
Mārtiņš Hartmanis
+371 28334413
press@balticleague.com