Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 07:43:20
Sports » Sieviešu basketbola komanda Turība/Kolonna aicina uz sezonas atklāšanas pasākumu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Sieviešu basketbola komanda Turība/Kolonna aicina uz sezonas atklāšanas pasākumu
Autors: Jānis Vecrinks, 10/10/2008 10:44

Aicinām sporta žurnālistus piedalīties sieviešu basketbola komandas Turība/ Kolonna LSBL (Latvijas sieviešu basketbola līgas) sezonas atklāšanas pasākumā.

Pasākums notiks šī gada 13. oktobrī plkst. 20:00 Biznesa augstskolas Turība telpās.

Pasākumā klātesošie tiks iepazīstināti ar jauno komandas Turība/Kolonna kluba prezidenti Antru Eglīti, kura ir arī Kolonna Cosmetics Group komercdirektore.

Pasākumā komandas spēlētājas prezentēs jaunos Turība/ Kolonna sporta tērpus, kuros tiks aizvadītas spēles 2008./2009. gada sezonā.

Pirmo 2008./2009. gada LSBL spēli Biznesa augstskolas Turība sporta zālē “Turība/ Kolonna” aizvadīs 14. oktobrī plkst.17:00, kad tā cīnīsies ar klubu SK Rīga.

Kā atzīst komandas Turība/Kolonna treneris Pēteris Višņēvics: “Gatavojoties jaunajai sezonai, komanda ir aizvadījusi intensīvu treniņu programmu un pārbaudes spēles un ir gatava cīņai Latvijas sieviešu basketbola līgā. ”

Lūdzu par ierašanos pasākumā informēt iepriekš, zvanot Jānim Vecrinkam, Biznesa augstskolas Turība kultūras menedžerim, pa tālr.:29220913 vai nosūtot e-pastu: janis.vecrinks@turiba.lv


Informāciju sagatavojis:
Jānis Vecrinks,
Biznesa augstskolas Turība kultūras menedžeris

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu