Sieviešu basketbola komanda Turība/Kolonna aicina uz sezonas atklāšanas pasākumu
Autors: Jānis Vecrinks, 10/10/2008 10:44

Aicinām sporta žurnālistus piedalīties sieviešu basketbola komandas Turība/ Kolonna LSBL (Latvijas sieviešu basketbola līgas) sezonas atklāšanas pasākumā.

Pasākums notiks šī gada 13. oktobrī plkst. 20:00 Biznesa augstskolas Turība telpās.

Pasākumā klātesošie tiks iepazīstināti ar jauno komandas Turība/Kolonna kluba prezidenti Antru Eglīti, kura ir arī Kolonna Cosmetics Group komercdirektore.

Pasākumā komandas spēlētājas prezentēs jaunos Turība/ Kolonna sporta tērpus, kuros tiks aizvadītas spēles 2008./2009. gada sezonā.

Pirmo 2008./2009. gada LSBL spēli Biznesa augstskolas Turība sporta zālē “Turība/ Kolonna” aizvadīs 14. oktobrī plkst.17:00, kad tā cīnīsies ar klubu SK Rīga.

Kā atzīst komandas Turība/Kolonna treneris Pēteris Višņēvics: “Gatavojoties jaunajai sezonai, komanda ir aizvadījusi intensīvu treniņu programmu un pārbaudes spēles un ir gatava cīņai Latvijas sieviešu basketbola līgā. ”

Lūdzu par ierašanos pasākumā informēt iepriekš, zvanot Jānim Vecrinkam, Biznesa augstskolas Turība kultūras menedžerim, pa tālr.:29220913 vai nosūtot e-pastu: janis.vecrinks@turiba.lv


Informāciju sagatavojis:
Jānis Vecrinks,
Biznesa augstskolas Turība kultūras menedžeris