Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. aprīlis 11:57:03
Izklaide » „Crazy Dolls” piedāvā jaunu dziesmu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
„Crazy Dolls” piedāvā jaunu dziesmu
Autors: , 11/05/2010 14:58


      Kārtējā  ''Crazy Dolls'' pirmdienas radošajā vakarā dalību ņēma arī MF. Pats MF neko nevēlas paskaidrot un atšifrēt, pamatojot, ka ar MF viss ir pateikts skaidri un gaiši. Sakrītot dažādām zīmēm un zvaigžņu stāvokļiem, tapa dziesma ''Sorry, muterīt'!''. 

      Dziesma ir par kādu puisi no industriālās vides, kurš atkarīgs no mātes naudas un kuru neviens līdz galam nav sapratis, bet viņš tic, ka dzīvē tomēr vēl pastāv skaistums un laime. 

      Jau ziņots, ka janvārī „Crazy Dolls” radio ēteros pēc desmit gadu ilgas klusēšanas sevi pieteica ar dziesmu „60tie”, jo par grupu nekas nebija dzirdēts kopš tālā 2000. gada, kad tā radiostacijās bija atzīmējusies ar leģendārās grupas „Dzeltenie Pastnieki” kaverversiju dziesmai „Milžu cīņa”. 

      Vēl  ''Crazy Dolls'' šobrīd aktīvi gatavo koncertprogrammu dažādiem vasaras pasākumiem un arī kādam festivālam. Grupa aicina sekot līdzi turpmākajai informācijai!


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu