Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 23:38:03
Sports » SEB banka atbalsta sportiskus jauniešus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
SEB banka atbalsta sportiskus jauniešus
Autors: Baiba Rezakova, 07/07/2008 14:40

Vasaras brīvdienās SEB banka sportiskiem jauniešiem piedāvā vēl nebijušu izklaidi – “SEB pludmales volejbola akadēmiju” Jūrmalas centrālajā pludmales volejbola stadionā, informē Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja. Kopā 120 jaunieši šobrīd jau ir pavadījuši pirmo treniņu nedēļu un turpinās mācības līdz pat 30. jūlijam. Dažādas volejbola prasmes akadēmijas dalībniekiem māca pasaulē atzītais profesionālis pludmales treneris volejbolā Karloss Kartaja (Carlos Cartaya, ASV).

“Vasara ir atpūtas laiks jauniešiem, kad iespēja vairāk pievērsties saviem hobijiem svaigā gaisā pie dabas. SEB bankai kā jauniešu draugam ir svarīgi radīt iespēju atpūsties aktīvi, darot to, kas viņiem patīk. Papildināt pludmales volejbola prasmes šķita vienreizēja un unikāla iespēja arī mums, SEB bankai, jo arī mūsu jaunākie klienti ir sportiski, aktīvi un uzvaras kāri,” stāsta SEB bankas jauniešu projektu vadītāja Natālija Jermolajeva.

“SEB pludmales volejbola akadēmijā” jauniešiem profesionālā trenera vadībā ir iespēja papildināt savas zināšanas un prasmes pludmales bumbas spēlē. Treniņos ir ietverti visdažādākie tehniskie vingrinājumi, taktikas zīmējumi un spēļu DVD analīze, Karloss Kartaja neskopojas arī ar praktiskiem padomiem volejbola spēles uzlabošanai.

Visi dalībnieki, atbilstoši savām prasmēm un spējām, ir sadalīti četrās grupās – no iesācējiem līdz profesionāļiem. Treniņi notiek katru otro darba dienu, savukārt, izvērtējot jauniešu vēlmes un spēku samērus, nedēļas nogalēs tiek rīkotas sacensības grupas ietvaros vai starp grupām.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu