Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 24. aprīlis 05:53:33
Sports » 20. jūlijā sāksies Coca-Cola Svētdienas futbols
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
20. jūlijā sāksies Coca-Cola Svētdienas futbols
Autors: Baiba Koknēviča, 01/07/2008 16:26

Šogad Latvijā notiks „Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008“, kas tāpat kā divus iepriekšējos gadus, norisināsies vasarā sporta stadionā „Daugava“ katru svētdienu no 20.jūlija līdz 24. augustam. Šī sociālā projekta mērķis ir veicināt fiziskās aktivitātes, nostiprināt aktīva dzīvesveida tradīcijas un motivēt bērnus vairāk nodarboties ar sportu, tāpēc projekts tiek īstenots vasaras mēnešos, kad ievērojami samazinās stundu skaits, ko bērni pavada sportojot, jo vairs nenotiek sporta nodarbības skolā.

„Coca-Cola Svētdienas Futbols 2008” ir futbola sacensības bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 15 gadiem, kā arī viņu vecākiem un draugiem. Futbola sacensības notiek trīs vecuma grupās, tris labākās komandas katrā vecuma grupā saņems profesionālas futbola bumbas no adidas, bet visi sacensību dalībnieki – „Coca–Cola“ dzērienus. Īpašas sacensības šogad paredzētas arī skolu karsējmeitenēm, turklāt viņas varēs iemācīties jaunus soļus, vērojot profesionālu karsējmeiteņu paraugdemonstrējumus. Katru sestdienu sagaidāmi arī dažādi interesanti pārsteigumi, tāpēc laipni gaidīsim visu ģimeni.

Plašāku informācju par „Coca-Cola Svētdienas Futbolu“ Jūs varat iegūt www.coca-cola.lv/futbols.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu