Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 15. maijs 20:57:26
Makroekonomika » Prezentē priekšlikumus grozījumiem par uzņēmuma ienākuma nodokli un nekustamā īpašuma nodokli
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Prezentē priekšlikumus grozījumiem par uzņēmuma ienākuma nodokli un nekustamā īpašuma nodokli
Autors: Baiba Koknēviča, fotogrāfs: Edijs Pālens, 01/07/2008 09:36


Vakar, 30. jūnijā tika prezentēti priekšlikumi grozījumiem par uzņēmumu ienākuma nodokli un nekustamā īpašuma nodokli, kurā piedalījās ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Andris Bērziņš un Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Vitālijs Gavrilovs.

Ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards norādījis, ka kopīgi ar uzņēmējiem ir izstrādāti priekšlikumi, lai izmainītu uzņēmumu ienākuma nodokļa aprēķināšanas kārtību. Šādi grozījumi palīdzēs sekmēt uzņēmumu konkurētspēju, pilnveidot ražošanas procesus, kā arī veicinās eksporta pieaugumu.

Darba grupa, kurā ietilpa pārstāvji no EM, LDDK un LTRK, izstrādāja četrus investīciju stimulēšanas nodokļu atvieglojumu variantus, kuri tika analizēti uz četru komercsabiedrību saimnieciskās darbības analītiskajiem datiem. Sagatavotie priekšlikumi apkopoti Informatīvajā ziņojumā par nozaru attīstības perspektīvām un nodokļu sistēmas izmaiņām, kas šodien tiek nosūtīts saskaņošanai TM un FM pirms iesniegšanas izskatīšanai MK.


30


30


30


30


30


30


30


30


30


30


30


30


30
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu