Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 09:49:08
Sports » Notiks riteņbraucējiem veltīti pasākumi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks riteņbraucējiem veltīti pasākumi
Autors: Baiba Koknēviča, 30/06/2008 09:33


18. jūlijā velomaratona „Barona taka” ietvaros „Projekts Pēdas” sadarbībā ar SEB banku visas dienas garumā aicina pievienoties riteņbraucējiem veltītiem pasākumiem.

Diena sāksies ar tradicionālo akciju „Mēs PAR velo”. Akcijas mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību tam, ka velosipēds ir viens no ērtākajiem un dabai draudzīgākajiem pārvietošanās veidiem. Mēs gribam aicināt ikvienu kā pārvietošanās līdzekli pārblīvētajās pilsētas ielās izmantot velosipēdu. Ir labi saprotams, ka vienā mirklī mainīties nevar ne sabiedrības attieksme, ne pilsētas ielu plānojums, paredzot vietu drošiem un riteņbraucējiem ērtiem veloceliņiem, tomēr mēs aicinām ikvienu – ņemt līdzi draugus, radus, kolēģus, kāpt uz velosipēda un doties braucienā cauri Rīgai, lai pierādītu, ka velosipēdists ir līdztiesīgs ceļu satiksmes dalībnieks!

Akcijas dalībniekiem ir divas izvēles: dodies 9:30 pie tirdzniecības centra „Spice” vai Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja, lai plkst. 10:00 sāktu braucienu uz Rātslaukumu!

Vakarā ikvienu riteņbraukšanas entuziastu aicina vēl nebijis pasākums – RiteņTUSS, kas norisināsies Sapņu Fabrikā. Ikvienu gaida neaizmirstams vakars, baudot velo šovus, brīvdabas kino, foto izstādi, DJ, populāru mūziķu uzstāšanos. Vakara gaitā tiks rīkotas labdarības izsoles.
RiteņTUSA sākums plkst. 20:00. Ieeja par ziedojumiem! Visi ziedojumi tiks izmantoti riteņu iegādei bērnu namu bērniem!


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu