Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 16:43:00
Pasaule » “FlyLAL” būvēs pasažieru terminālu blakus Viļņas lidostai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
“FlyLAL” būvēs pasažieru terminālu blakus Viļņas lidostai
Autors: Baiba Koknēviča, 26/06/2008 16:42

Lietuvas valdība bez konkursa devusi atļauju “FlyLAL” būvēt pasažieru terminālu Viļņas lidostā. Kā izteicies premjerministrs Gediminas Kirkilas, šāda atļauja izņēmuma kārtā tiks dota tikai nacionālajam pārvadātājam.

Viņš arī nenoliedza iespēju, ka nākotnē lidostas teritorijā varētu sākt darboties arī privātās kompānijas. “FlyLAL” pārstāvji atzinuši, ka valdības atļauja būvēt privātu terminālu būtiski uzlabos uzņēmuma finansiālo stāvokli, jo uzņēmumam vairs nebūs jāmaksā lidostas nodokļi. Jau vairākus gadus atpakaļ, kad notika lidostas privatizācija, “FlayLAL” bija izteikuši vēlmi būvēt paši savu terminālu.

Tomēr uzņēmumam sākotnēji bija grūti pārliecināt Satiksmes ministriju par vēl viena termināla nepieciešamību blakus jau nesen uzbūvētajam pasažieru terminālam. Plānots, ka “FlayLAL” termināla izbūve maksās 28.96 miljonus eiro un tiks pabeigta viena gada laikā.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu