Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 14:07:50
Pasaule » Maskavā tiek svinēti Līgo svētki
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Maskavā tiek svinēti Līgo svētki
Autors: Karina Kovale, 26/06/2008 11:22

Šī gada 28. jūnijā jau tradicionāli ceturto gadu pēc kārtas “Kolomenskas” brīvdabas muzejā Maskavā notiks Latvijas nacionālo svētku „Līgo” svinības. Pasākuma laikā skatītāji varēs vērot Latvijas Universitātes folkloras kopas „Dandari” un Tautas deju ansambļa „Daiļrade izpildījumu. Tāpat Maskavas iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar latviešu tradīcijām - audēju, kalēju un podnieku darbiem.

Svētku laikā tiks atklāts informatīvais stends, kurā būs iespēja iegūt informāciju par mūsu valsti, tās pilsētām un rajoniem, kā arī tūrisma iespējām Latvijā.

Lai veicinātu Krievijas iedzīvotāju interesi par Latviju, Latvijas vēstniecība Krievijā sadarbībā ar radio staciju „Eho Moskvi” nedēļu pirms „Līgo” svinībām organizē viktorīnu, kuras uzvarētājiem būs iespēja pavadīt brīvdienas Latvijā.
 
Jau tradicionāli Latvijas svētki Kolomenskā izraisa patiesu skatītāju interesi, iepazīstinot Maskavas sabiedrību ar latviešu kultūru un tradīcijām.
Pasākumu organizē Latvijas vēstniecība Krievijā ar Ārlietu ministrijas, Rīgas domes un Maskavas valdības atbalstu.


Karina Kovale
LR vēstniecība KF
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu