Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 18:23:42
Sports » Seniori sacentīsies Jēkabpilī
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Seniori sacentīsies Jēkabpilī
Autors: Zane Kļaviņa, 25/06/2008 15:36

28.jūnijā un 29.jūnijā Jēkabpilī notiks gadskārtējo Latvijas pašvaldību sporta veterānu (senioru) 45. jubilejas sporta spēļu noslēguma posms vieglatlētikā, volejbolā, basketbolā, rokasbumbā un minifutbolā.

Latvijas Sporta veterānu (senioru) savienības prezidents Daumants Znatnajs ar pateicību atzīmē, ka pēdējos gados pieaudzis valsts un pašvaldību atbalsts sporta veterānu kustībai. Īpaši atzīmējamas pašvaldības, kuras uzņemas darbietilpīgos sporta spēļu ziemas un vasaras finālposmu rīkošanas pienākumus.

Šogad sacensības notiek 18 sporta veidos. Jau notikuši posmi Iecavā (galda teniss), Daugavpilī (novuss, šahs, kross, šautriņu mešana, svaru stieņa spiešana, basketbols, volejbols), Jelgavā (dambrete, peldēšana, volejbols), Madonā (distanču slēpošana, riteņbraukšana), Bauskā (orientēšanās) un Kocēnos (florbols).
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu