Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 22:05:03
Sports » Daugavas krastā atklāj Olimpisko skulptūru dārzu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Daugavas krastā atklāj Olimpisko skulptūru dārzu
Autors: Laura Rence, fotogrāfs: Edijs Pālens, 19/06/2008 16:13


Daugavas krastā pie a/s ''Hansabanka“ centrālās ēkas Latvijas basketbola izlases meitenes kopā ar citiem olimpiešiem šodien atklāja Olimpisko skulptūru dārzu, kas veltīts Latvijas sportistiem Pekinas Olimpiskajās spēlēs.

Ar Hansabankas atbalstu Daugavas krastā tapušas metālā un baltos ziedos veidotas piecas sportistu figūras, kas simbolizē Olimpisko devīzi - ''Ātrāk, augstāk, spēcīgāk!“. Skulptūras ataino 5 Latvijā labi zināmus sporta veidus – basketbolu, svarcelšanu, šķēpa mešanu, skriešanu un riteņbraukšanu.

''Šajā projektā simboliski atspoguļots novēlējums, lai mūsu sportistu ceļš ir ziediem kaisīts. Ceru, ka šīs skulptūras iedvesmos mūsu olimpiešus veiksmīgiem startiem tālajā Pekinā, savukārt šeit Rīgā priecēs viņu līdzjutējus līdz pat vēlam rudenim," stāsta Hansabankas valdes locekle un Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja Oksana Sivokobiļska.












































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu