Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 16:42:25
Sports » Vēl var pieteikties "Reebok ielu basketbola turnīra" Liepājas posmam
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Vēl var pieteikties "Reebok ielu basketbola turnīra" Liepājas posmam
Autors: Zane Kļaviņa, 19/06/2008 12:54

28.jūnijā Liepājas Promenādē notiks Hansabankas ''Vasaras basketbola tūres'' otrais posms, kurā izmēģināt savas iemaņas basketbola metienu un meistarības konkursos varēs ikviens liepājnieks un pilsētas viesis. 1989. -1992. gadā dzimušie jaunieši (puiši un meitenes) aicināti pieteikties tūres ietvaros notiekošajam ''Reebok ielu basketbola turnīram'', kura galvenā balva – brauciens uz NBA spēli.

Sacensības veido 5 atsevišķi turnīri. Katra turnīra divas labākās komandas kvalificējās finālam Rīgā, lai cīnītos par galveno balvu. Liepājas turnīra dalībnieki saņems vērtīgas balvas no turnīra sponsoriem, piemēram, uzvarētāji iegūs ''Reebok'' basketbola apavus, apbalvoti tiks arī godalgoto vietu ieguvēji un turnīra vērtīgākie spēlētāji.

Pieteikšanās Liepājas ''Reebok ielu basketbola turnīram'' turpinās interneta portālā www.basits.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu