Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 14:07:55
Pasaule » Vokālās grupas „Cosmos” koncerti Kanādā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Vokālās grupas „Cosmos” koncerti Kanādā
Autors: Ārlietu ministrija, 19/06/2008 09:28

21.jūnijā vokālā grupa „Cosmos” sniegs solokoncertu Otavas Starptautiskajā džeza festivālā, kas ir viens no ievērojamākajiem džeza festivāliem Kanādā.
„Cosmos” koncerts būs viens no festivāla vakara programmas koncertiem, kas festivāla 28 gadu pastāvēšanas laikā kļuvuši starptautiskās publikas ļoti iecienīti un plaši apmeklēti. Mūziķi uzstāsies ar īpašu šim festivālam sagatavotu programmu, izpildot dziesmas gan no nesen iznākušā oriģinālmūzikas albūma „Turbulence”, gan arī no agrākiem grupas albūmiem.

Pirms došanās uz Otavu, 19.jūnijā „Cosmos” koncertēs Kanādas Latviešu kultūras centrā Toronto. Koncerta organizēšanā vēstniecība aktīvi sadarbojās ar Latviešu centru. Vēstniecība izsaka pateicību centra pārstāvei Vizmai Maksiņai, kura uzņēmās koncerta administratīvo vadību.

Latvijas vēstnieks Kanādā Marģers Krams ar uzrunu sveiks koncerta klausītājus Toronto, bet Otavā par godu „Cosmos” dalībai festivālā rīkos pieņemšanu Kanādas politiķiem, Otavā akreditētajiem diplomātiem un vēstniecības sadarbības partneriem, kā arī Kanādas žurnālistiem.

Vokālās grupas „Cosmos” dalība Otavas džeza festivālā ir Latvijas vēstniecības Kanādā publiskās diplomātijas projekts Latvijas neatkarības 90.gadadienas pasākumu ietvaros un notiek ar Ārlietu ministrijas finansiālu atbalstu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu