Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 06:23:11
Sports » Olimpiešiem savs dārzs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Olimpiešiem savs dārzs
Autors: Marta Grunde, 18/06/2008 10:07

Rīt, 19. jūnijā Latvijas basketbola izlases meitenes kopā ar citiem olimpiešiem atklās Olimpisko skulptūru dārzu, kas veltīts Latvijas sportistiem Pekinas Olimpiskajās spēlēs.

Olimpiskajā skulptūru dārzā, kas tapis Daugavas krastā ar Hansabankas atbalstu, ir metālā un baltos ziedos veidotas piecas sportistu figūras, kas simbolizē Olimpisko devīzi - ''Ātrāk, augstāk, spēcīgāk!“. Skulptūras ataino 5 Latvijā labi zināmus sporta veidus – basketbolu, svarcelšanu, šķēpa mešanu, skriešanu un riteņbraukšanu.

Pasākumā piedalīsies Latvijas sieviešu basketbola izlase, džudists Jevgēņijs Borodavko, BMX sportists Artūrs Matisons, Hansabankas valdes locekle Oksana Sivokobiļska, LOK prezidents Aldons Vrubļevskis, Latvijas Olimpiskās delegācijas vadītājs Žoržs Tikmers un citi.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu