Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 5. maijs 01:42:16
Kultūra » Māris Riekstiņš atklāj ceļojošo fotoizstādi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Māris Riekstiņš atklāj ceļojošo fotoizstādi
Autors: Laura Rence, fotogrāfs: Edijs Pālens, 02/06/2008 16:30


Šodien Galerijā "Centrs" ārlietu ministrs Māris Riekstiņš atklāja ceļojošā projekta Balticness fotoizstādi "..Where the Baltic Sea and people meet..".

Ievadot Balticness noslēguma koncertu Latvijas Nacionālajā operā š.g. 4. jūnijā, izstādes atklāšanā uzstājās arī grupas Riga Groove Electro mūziķi.

Izstādē iekļauti 24 autoru, Baltijas jūras reģionā dzīvojošu jauniešu, 40 fotodarbi par Baltijas jūras tēmu. Tās mērķis ir veicināt Baltijas jūras reģiona vienotības ideju, vairot iedzīvotāju piederību Baltijas jūrai un akcentēt reģiona vienreizību Eiropas un pasaules mērogā. Izstādē jaunieši, raugoties uz Baltijas jūru caur fotokameras aci, ir radījuši tās spoguļattēlu un daudzveidību, kurā jaušama humora izjūta, kreativitāte, cieņa pret apkārtējo vidi, enerģija un sapņu piepildījums.

Fotoizstādes darbi tika izraudzīti konkursa kārtībā no aptuveni 300 iesūtītajiem darbiem, un pasākuma laikā tika apbalvots izteiksmīgākās fotogrāfijas autors.




























KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu