Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 15:02:17
Sports » Uzsākta kampaņa par atbalsta nozīmību mērķu sasniegšanai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Uzsākta kampaņa par atbalsta nozīmību mērķu sasniegšanai
Autors: Laima Paula, 30/05/2008 13:12

Ariel uzsācis īpašu kampaņu Baltijas valstīs, lai aicinātu iedzīvotājus sniegt apkārtējiem cilvēkiem, it īpaši saviem tuvākajiem, atbalstu un palīdzētu realizēt viņu sapņus, mērķus un ieceres. Kampaņas mērķis ir iepazīstināt sabiedrību ar atbalstu un spēku, kas slēpjas aiz ikviena panākuma, bet jo īpaši – panākumiem sportā, informē Procter & Gamble speciāliste Agnese Zelča.

Kampaņas laikā paredzēts akcentēt to, cik nozīmīgs ir tuvinieku un citu cilvēku atbalsts ikviena mērķa sasniegšanai, jo, kā atklāts nesen veiktajā Ariel un OMD Snapshot pētījumā, mazāk nekā pusei - 47% Latvijas iedzīvotāju - izdevies realizēt savus jaunības sapņus un ieceres. Kā svarīgākās īpašības, kas palīdzēja vai būtu palīdzējušas šīs vēlmes vai ieceres īstenot, minētas mērķtiecība (47%), neatlaidība (40%) un drosme (27%). Tomēr visvairāk -  68% aptaujāto -  norādījuši, ka ļoti nozīmīgs ir tieši tuvinieku un citu cilvēku atbalsts savu mērķu un ieceru realizēšanai.

Kampaņa notiek visās Baltijas valstīs un katrā no tām ir izraudzīts kāds pazīstams sportists. Igaunijā kampaņā iesaistījies pazīstamais desmitcīņnieks Erki Nool, bet Lietuvā – Edvinas Krungolcas (modernā pieccīņa). Latvijā Ariel sadarbosies ar kamaniņu braucēju Annu Orlovu, kura ir labs piemērs tam, kādus panākumus iespējams sasniegt ar tuvinieku atbalstu un sapratni.

Ariel kampaņa Baltijas valstīs sākās 1. maijā, kad tika uzsākta reklāma televīzijā, bet tās aktivitātes turpināsies līdz 31. jūlijam. Kampaņas sauklis ir: „Es vienmēr uzvaru ar Ariel!“.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu