Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 14:31:44
Sports » Godinās labākos Valmieras sportistus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Godinās labākos Valmieras sportistus
Autors: Baiba Koknēviča, 23/05/2008 15:25

Arī šogad Valmieras pilsētas pašvaldība turpinās iesākto tradīciju, godinot labākos sportistus, sporta komandas un viņu trenerus. Valmieras pašvaldība šādā veidā pauž lepnumu un pateicas sportistiem, kuri nes Valmieras vārdu Latvijā un pasaulē, kā arī aicina sportistus sarosīties uz jaunām uzvarām un novēl jaunus panākumus.

Pagājušajā gadā sumināti sportisti 13 sporta veidos. Sporta organizāciju pieteikumus par noteiktiem sasniegumiem, panākumiem sportā izskatīs un nominācijas „Gada sportists”, „Gada sportiste” un „Gada sporta spēļu komanda” piešķirs Sporta attīstības padome. Populārākā sporta pasākuma un sporta veida noteikšanai 2008. gadā tiks iesaistīti valmierieši, kuri varēs nobalsot par saviem favorītiem.

Arī šogad Sporta balles ietvaros plānots organizēt fotokonkursu „Mirklis sportā”, un jau tagad fotogrāfi aicināti iemūžināt sportistu skaistākos startus, uzvaras, interesantus brīžus Valmieras sporta laukumos, sacensībās, pasākumus un dalīties tajos ar pārējiem. Katrs pretendents konkursam varēs iesniegt līdz desmit fotoattēliem par katru sporta veidu. Bildes nedrīkstēs būt vecākas par 2008.gada 1.janvāri, un iesniegtos attēlus izvērtēs Valmieras pilsētas pašvaldības izveidota ekspertu komisija.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu