Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 15:00:14
Pasaule » Diskutēs par tehnoloģiju lomu efektīvai pārvaldībai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Diskutēs par tehnoloģiju lomu efektīvai pārvaldībai
Autors: Ivita Pauliņa, 23/05/2008 14:30

Otrdien, 27. maijā Briselē notiks Microsoft atbalstīta diskusija par tēmu „Tehnoloģijas labai un efektīvai pārvaldībai. Latvijas un Eiropas pieredze”. Diskusijā piedalīsies - īpašu uzdevumu ministre elektroniskās pārvaldes lietās Signe Bāliņa, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietnieks Alvis Vilks, Latvijas pārstāvji Briselē, to skaitā Eiropas Parlamenta deputāti Ģirts Valdis Kristovskis, Valdis Dombrovskis, Roberts Zīle, Microsoft Europe prezidents Jans Mulfaits, mediji u.c.

„Diskusijas tēma Latvijā ir ļoti aktuāla saistībā ar godīgu un caurspīdīgu valsts pārvaldes darbību un pakalpojumiem. Mūsu valstī jau ir piemēri, kad pārdomāti IT risinājumi veicina caurspīdīgu un efektīvu pārvaldi, tai skaitā efektīvu valsts budžeta resursu izmantojumu, piemēram, elektronisko iepirkumu sistēma”, norāda Sandis Kolomenskis, Microsoft Latvia vadītājs.


Papildus informācija:
Ivita Pauliņa
Microsoft Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 67046557; mob. tālr.: 29299228
E-pasts: ivitap@microsoft.com
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu