Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 10. maijs 10:16:51
Pasaule » Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš ar Kirgizstānas Republikas premjerministru pārrunās starpvalstu attiecību aktualitātes
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš ar Kirgizstānas Republikas premjerministru pārrunās starpvalstu attiecību aktualitātes
Autors: Preses centra nodaļa, 21/05/2008 17:17

22.maijā ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tiksies ar Kirgizstānas premjerministru Igoru Čudinovu (Игорь Чудинов), lai pārrunātu abu pušu starpvalstu attiecības, tajā skaitā politiskā dialoga intensificēšanu un starp-institūciju sadarbību. Starp abām valstīm notiek aktīva sadarbība pārtikas kvalitātes un korupcijas apkarošanas jomā. Tikšanās laikā plānots pievērst uzmanību ārpolitikas aktualitātēm, kā arī ES stratēģijas Centrālāzijā īstenošanai.

Vizītes ietvaros Kirgizstānas premjerministrs tiksies ar Ministru prezidentu Ivaru Godmani un Latvijas Valsts prezidentu Valdi Zatleru.

Kirgizstānas premjerministra vizītes laikā paralēli notiek tādi būtiski pasākumi kā pirmā Latvijas - Kirgizstānas Starpvaldību komisijas sēde par ekonomisko, rūpniecisko, zinātnisko un tehnisko sadarbību, kuru no Latvijas puses vada ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards un no Kirgizstānas puses ekonomiskās attīstības un tirdzniecības ministrs Akilbeks Žaparovs, kā arī Latvijas un Kirgizstānas biznesa forums. Plānots, ka uz biznesa forumu no Kirgizstānas ieradīsies 20 uzņēmēji.


Informāciju sagatavoja:
Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7222 335
Krišjāņa Valdemāra iela 3, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu