Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 09:57:34
» Spēļu mobilā aplikācija – dažādas priekšrocības un bonusi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Spēļu mobilā aplikācija – dažādas priekšrocības un bonusi
Autors: Mediju materiāls, 02/05/2023 18:15


Vai esi azarta cienītājs un vēlies pārbaudīt savu veiksmi? Izmēģini šo mobilo aplikāciju, kas spēļu spēlēšanu padara ērtāku un ātrāku! Lasi rakstu un uzzini, kādus izdevīgus bonusus vari saņemt arī Tu!

Synottip aplikācija Tavām ērtībām

Attīstoties tehnoloģijām, pieaug cilvēku prasības. Viens no aspektiem ir iespēja dažādas ikdienišķas darbības veikt ātrāk un krietni ērtāk. Ikvienam no mums ir svarīgi, lai varam ietaupīt savu laiku. Mēs vēlamies izklaidēties, bet nereti gribam to darīt mājās. Tieši tādēļ radīta vietne, kas saviem klientiem piedāvā ērtu mobilo aplikāciju, kas ļauj spēlēt spēles no jebkuras vietas, ja vien ir pieejams viedtālrunis un interneta pieslēgums.

Lejupielādē aplikāciju un izbaudi dažādus bonusus un priekšrocības!

1. Augstākie koeficienti Latvijā – šī aplikācija katru dienu paaugstina koeficientus uz dienas top spēlēm, saviem klientiem piedāvājot iespēju laimēt izdevīgu summu.

2. Paziņojumi par jaunumiem - mobilās aplikācijas lietotāji saņem paziņojumus par visām aktualitātēm, piemēram, ja pieejami bezriska griezieni vai atsevišķām spēlēm ir paaugstināti koeficienti. Šādi Tu nepalaidīsi garām izdevīgus bonusus!

3. Drošība - Tu vari pierakstīties aplikācijā, izmantojot savu pirkstu nospiedumu. Šāda opcija ir pieejama visiem casino klientiem, ja vien pašā mobilajā ierīcē ir šāda opcija.

4. Ērti naudas pārskaitījumi - izmantojot aplikāciju, Tu naudu uz savu kontu vari pārskaitīt pavisam ārti, izmantojot internetbanku, kredītkartes vai debetkartes maksājumus.

5. Statistika - mobilajā aplikācijā Tu atradīsi visu svarīgāko statistiku par dažādiem sporta notikumiem. Izpēti pieejamo informāciju un izdari likmes pārdomātāk, balstoties uz datiem!

6. Notikumu vizualizācija – Šī vietne saviem mobilās aplikācijas lietotājiem piedāvā Match tracker jeb notikumu vizualizāciju. Ar šīs funkcijas palīdzību vari sekot līdzi gan prognozēm, gan arī sporta notikumu iznākumiem.

7. Online spēles- aplikācijā Tu vari spēlēt arī interneta spēles, piemēram, klasisko ruleti, blekdžeku vai arī kādi no daudzajām spēļu automātu spēlēm. Spēlējot ar īstu dīleri, Tu sajutīsies tā, it kā atrastos reālā spēļu namā. Tomēr tagad, pateicoties tehnoloģiju attīstībai un pieejamībai, Tu vari spēlet pat nepieceļoties no dīvāna.

Esi kopā ar uzvarētājiem un izmēģini mobilo aplikāciju!

Lojalitātes programma

Starp citu, iepriekš aprakstītie nav vienīgie izdevīgie bonusi, ko šī aplikācija piedāvā saviem klientiem. Reģistrējies un kļūsti par lojalitātes programmas biedru. Spēlē, krāj un saņem naudu! Krāj punktus un paaugstini lojalitātes līmeni

Veicot prognozes, Tu saņem punktus. Punktu skaits ir atkarīgs no spēles tipa, lojalitātes līmeņa u.c. Jo vairāk spēlē, jo lielāks ir Tavs lojalitātes līmenis, kas sniedz vairāk punktus.

Pieejamie lojalitātes līmeņi:

• bronza;

• sudrabs;

• zelts;

• platīns.

Tiec līdz platīna līmenim un saņem vēl citus patīkamus labumus! Apmaini punktus pret naudu

Sakrātos punktus Tu vari apmainīt pret reāliem eiro jebkurā laikā, tiklīdz esi sakrājis vismaz 1000 punktus. Pēc apmaiņas nauda automātiski tiek ieskaitīta Tavā virtuālajā makā. Kā to tērēt? Tas paliek Tavā ziņā, jo ierobežojumu nav!

Akcijas

Aplikācija savus klientus regulāri iepriecina ar dažādām akcijām, piemēram, apgrozot konkrētu naudas summu, Tu vari saņemt bezmaksas griezienus vai izdarīt bezriska likmi. Tāpat vari saņemt papildu naudas bonusu savā lietotāja maciņā vai citus papildu laimestus.

Savukārt, ja radušies kādi jautājumi, tehniskas ķibeles vai vēlies izņemt naudu kaut nakts stundā, Tev ir pieejams klientu atbalsta serviss 24/7.

Ši spēļu aplikācija rūpējas par saviem klientiem, tādēļ izmēģini piedāvāto mobilo aplikāciju un veiksmes gadījumā gūsti laimestu!
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu