Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 10:16:34
Uzņēmējdarbība » Kādiem nolūkiem ir paredzēti infrasarkanie sildītāji?
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Kādiem nolūkiem ir paredzēti infrasarkanie sildītāji?
Autors: Publicitātes materiāls, 19/04/2023 15:35


Infrasarkanie sildītāji ir vieni no izplatītākajiem risinājumiem, kad runa ir par apsildes nepieciešamību. Atšķirībā no citiem sildītāju veidiem šīs ierīces nav pakļautas gaisa molekulām. Tie drīzāk sasilda telpas, izmantojot neredzamus infrasarkanos gaismas viļņus - līdzīgi kā saule, taču bez UV stariem.

Atšķirībā no konvekcionālās apkures, kas silda gaisu, infrasarkanie sildītāji silda tuvumā esošos objektus, izmantojot starojuma enerģiju jeb gaismas viļņus. Mūsu āda un citi priekšmeti var absorbēt šos viļņus, un tādējādi, mēs un sildītāja tuvumā esošie priekšmeti, absorbējam siltumu. Tā kā infrasarkanie sildītāji nav pakļauti gaisa molekulām, tos var izmantot dažādiem mērķiem un dažādās vietās.

Ideālā gadījumā infrasarkanie sildītāji būtu jāuzstāda vietās, kur siltums ir visvairāk nepieciešams, jo īpaši tāpēc, ka (izņemot dažus modeļus, kuriem ir ventilators), šie sildītāji neveic gaisa cirkulāciju, neizplatot siltumu pa visu telpu. Lietojot infrasarkanos sildītājus, siltums vispirms iedarbojas uz tiem priekšmetiem vai cilvēkiem, kas atrodas ierīces redzamības zonā.

Infrasarkanie sildītāji darbojas ar elektrības, propāna vai dabasgāzes palīdzību. Katram no šiem veidiem ir savs pielietojums, kā arī savi plusi un mīnusi.

Elektriskie infrasarkanie sildītāji parasti ir piemēroti lietošanai telpās. Atkarībā no siltuma jaudas tos var novietot nelielās telpās, piemēram, guļamistabā vai birojā, vai lielās telpās, piemēram, garāžās un noliktavās.

Savukārt sildītājus, kas darbojas ar propānu vai dabasgāzi, ieteicams izmantot ārpus telpām. Tie ir ideāli piemēroti terasēm un atvērtām telpām. Tie ir ērtāk pārnēsājami nekā elektriskie sildītāji, taču to uzstādīšana var būt arī sarežģītāka. Dabasgāzes infrasarkanos sildītājus, jo īpaši, vajadzētu uzstādīt tikai zinošam tehniķim.

Infrasarkanajiem sildītājiem ir daudz priekšrocību gan izmaksu, gan veselības ziņā. Tie nodrošina patīkamāku siltumu, jo nesilda gaisu, un to lietošana ir lēta un efektīva. Pateicoties jaunajām drošības funkcijām, daudzus modeļus var droši izmantot arī mājās, kurās ir bērni vai mājdzīvnieki.

Tomēr, vislabākais sildītājs ir tāds, kas atbilst jūsu unikālajām vajadzībām, vēlmēm un budžetam. Tonro.lv iespējams iegādāties dažādus infrasarkanos, gāzes un cita veida sildītājus. Droši pārlūkojiet mūsu piedāvājumus un izvēlieties modeli, kurš jums patīk vislabāk. .
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu