Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 16:24:10
Sports » Projekta "Esi aktīvs!" noslēgums
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Projekta "Esi aktīvs!" noslēgums
Autors: Zane Kļaviņa, 15/05/2008 10:51

Uzsākot projektu, katrs dalībnieks saņēma darba burtnīcu ar 12 veicamiem sportiskiem uzdevumiem. Izpildot vismaz 8 no 12 uzdevumiem un ierakstot sasniegtos rezultātus, kā arī pēc burtnīcas uzrādīšanas savam sporta skolotājam katram dalībniekam bija paredzēta balva.

Ar nobeigumu Rīgas reģionā un balvu pasniegšanas pasākumu noslēdzas 2007./2008.mācību gada "Esi aktīvs!" projekts. Projekta mērķis bija popularizēt sportu un fiziskās aktivitātes kā veselīga dzīves veida pamatu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanas iespēju, norisinājās jau otro gadu un piesaista arvien vairāk dalībnieku.

Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta pārvaldes, Veselības ministrijas, Sabiedrības Veselības aģentūras un veikalu tīkla "100% sports" kopīgā projekta "Esi aktīvs!" Rīgas reģiona noslēguma pasākums notiks šodien, plkst.15:00 Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b).
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu