Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 19. aprīlis 14:50:34
Kultūra » Uzņēmēji aktīvi iesaistās Valsts svētku akcijā "Ietērpsim Latviju karoga krāsās!"
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Uzņēmēji aktīvi iesaistās Valsts svētku akcijā "Ietērpsim Latviju karoga krāsās!"
Autors: , 11/11/2016 13:54


Pievēršoties Patriotu nedēļai un gaidot mūsu valsts dzimšanas dienu, kustība “Latvijas nākotnei” aizsākusi vēl nebijušu akciju “Ietērpsim Latviju karoga krāsās!”, kuras atbalstīšanā aktīvi iesaistās dažādi uzņēmumi un organizācijas. 

Straujiem soļiem tuvojas Lāčplēša diena un Latvijas Neatkarības proklamēšanas diena, kad mēs godinām mūsu varoņus un svinam Valsts brīvību, kustība “Latvijas nākotnei” rīko vēl nebijušu akciju, kuras laikā ikvienam būs iespēja par brīvu saņemt sarkanbaltsarkano lentīti, kuru piespraust pie sava apģērba kā apliecinājumu, ka mūs vieno piederība Latvijai. Akcijas mērķis ir panākt, lai visa Latvija ietērpjas sarkanbaltsarkana gluži kā mūsu Valsts karogs, kurš, kā vēsta leģendas, ir izcēlies no mūsu zemes aizstāvju – kareivju asinīm, kas izlijušas uz balta auduma.

Lai arī akcija aizsākusies pavisam nesen, tajā jau paspējuši iesaistīties un savu atbalstu sniegt vairāki uzņēmumi un organizācijas. Tai skaitā ir arī biedrība “Latvijas Produkts”. Kā norāda “Latvijas produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga, pie apģērba piesprausta lentīte Latvijas karoga krāsās ir sirsnīgs un patriotisks žests, kā apliecināt savu mīlestību pret mūsu valsti. “Kustības “Latvijas nākotnei” ierosinājums svētku nedēļā nēsāt valsts karoga lentīti un parūpēties, ka šis simbols ir pieejams daudz plašāk ir patriotisks un atbalstāms. Arī birojs “Latvijas Produkts” finansiāli atbalsta akciju, kura, manuprāt, simbolizē mūsu tautas vērtības un idejas. Sarkanbaltsarkanās lentītes piespraušana pie apģērba, pirmkārt, jau ir goda izrādīšana savai valstij,” norāda I. Rozenberga.

Akcijā ar informatīvu atbalstu iesaistījies arī Latvijas Nacionālais biznesa portāls “Bizness.lv”. Portāla pārstāve Linda Upīte uzskata, ka akcija ir veids kā apliecināt savu piederību un uzticību Latvijai :“Domāju, ka ne tikai svētkos, bet arī ikdienā ikviena patriota pienākums ir godāt mūsu valsts simbolu – Latvijas valsts karogu, apliecinot, ka Latvija ir neatkarīga un unikāla valsts ar savu valodu, kultūru un tradīcijām.”

Lai ietērptu Latviju uz svētkiem karoga krāsas,  “Latvijas nākotnei” aicina ikvienu patriotu iesaistīties – gan atbalstot, lai akcija varētu noritēt daudz plašākā mērogā, gan iesaistīties brīvprātīgi, palīdzot lentītes izplatīt Rīgā un reģionos.  Akcijai ziedotie līdzekļi tiks izmantoti lentīšu iegādei, pasta izdevumiem, reklāmai un organizatoriskajiem pasākumiem.

Svētku laikā padomāsim par mūsu tautas spēku un simboliem, kas ievīti karogā, himnā un tautasdziesmās. Ikviens, kurš vēlas pielikt roku akcijas īstenošanā - aicināts ziedot vai pieteikties kā brīvprātīgais. Uzdāvināsim Latvijai visskaistāko dāvanu uz dzimšanas dienu – karoga krāsās ietērptu valsti.

Valsts svētku akcijas “Ietērpsim Latviju karoga krāsās!" atbalstam:

LATVIJAS NĀKOTNEI, reģ. nr. 40008182523
LV48HABA0551042668580, Swedbank

Akcijas vērienīgums ir atkarīgs no tās atbalstītāju skaita, visi akcijas organizatori darbojas kā brīvprātīgie, akcijai nav saistība ne ar vienu politisko spēku. Par nozīmīgākajiem akcijas atbalstītājiem var tikt informēti mediji, ja neiebilstiet, ka ar Jums sazinās un jautā viedokli - pie ziedojuma lūdzu norādiet savu e-pasta adresi vai tālruni.

Tālrunis brīvprātīgo koordinācijai Latvijas reģionos tiks atvērts tuvāko dienu laikā. E-pasts saziņai: latvijai@e-pasts.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu