Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 14:48:26
Uzņēmējdarbība » Cinamon Holding iegādājas kinoteātri “Balle” Liepājā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Cinamon Holding iegādājas kinoteātri “Balle” Liepājā
Autors: , 12/10/2016 15:09

Cinamon Holding parakstījis līgumu par Liepājas kinoteātra “Balle” iegādi. Darījums ir daļa no Cinamon Holding izaugsmes stratēģijas, kas paredz paplašināt kinoteātru tīklu Baltijas valstīs. “Balle” būs otrais “Cinamon” kinoteātris Latvijā un piektais kinoteātris Cinamon Holding grupā.

Cinamon Holding plāno kinoteātri “Balle” attīstīt, to pilnībā iekļaujot “Cinamon” kinoteātru grupā. Tas nozīmē, ka liepājniekiem un pilsētas viesiem būs pieejams daudzpusīgāks saturs. Uzņēmums plāno arī atjaunot kinoteātra telpas un aprīkojumu, izveidot jaunu mājaslapu un pievienot kinoteātri kopējā Cinamon Holding kinoteātru vadības sistēmā.

“Jaunas un skatītāju atzītas filmas ir tikpat svarīgas kā labs serviss, augstas kvalitātes skaņa un attēls, patīkama atmosfēra un gardas uzkodas. Jau tagad “Balle” ir aprīkota ar digitālajiem 2D un 3D kino demonstrēšanas projektoriem, savukārt “Cinamon” grupas priekšrocība ir plašs repertuārs un regulāra filmu rotācija. Tāpēc jau nākamgad Liepājas kino piedzīvos būtiskas un pozitīvas pārmaiņas, ko apmeklētāji noteikti novērtēs,” saka Cinamon Holding pārstāvis Andrejs Kučeruks.

Patlaban Liepājas kinoteātris “Balle” Rožu laukumā 5/6 darbosies ierastajā režīmā ar esošo nosaukumu, darba laiku, filmu seansu regularitāti un biļešu cenām.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu