Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 10. maijs 19:48:22
Pasaule » Jūrmala pārstāvēs Latviju izstādē Ukrainā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Jūrmala pārstāvēs Latviju izstādē Ukrainā
Autors: Laima Paula, 09/05/2008 13:28

Svētdien Jūrmalas pilsētas dome piedalīsies „Eiropas dienu” atzīmēšanā Kijevā, Kreščatika laukumā, kur „Eiropas pilsētiņu” pārstāvēs 28 valstis tai skaitā arī Latvija.

Jūrmala tiks pārstāvēta Latvijas stendā, kur visiem interesentiem tiks piedāvātas bezmaksas brošūras un bukleti par Jūrmalu, tiks sniegta informācija par atpūtas iespējām Jūrmalā.

Tūristi no Ukrainas ir iecienījuši Jūrmalas kūrortārstniecības un spa piedāvājumu klāstu, tāpat atpūtas iespējas vasarā un krāšņo kultūras dzīvi, par ko detalizētu informāciju būs iespējams saņemt, apmeklējot Jūrmalu Latvijas stendā. Potenciālie viesi no Ukrainas tiks iepazīstināti arī ar Jūrmalas kūrorta jaunumiem.

Ukrainas tirgus ir ļoti nozīmīgs Jūrmalai, lai gan tas sastāda tikai 0,8% no kopējā tūristu skaita, tam ir tendence palielināties. Pozitīvs rādītājs ir Ukrainas tūristu uzturēšanās ilgums mūsu kūrortpilsētā, vidēji tas sastāda 8,5 diennaktis.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu