Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 18. aprīlis 14:41:08
Sociālpolitika » Ātri kredīti ikdienas tēriņiem
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ātri kredīti ikdienas tēriņiem
Autors: Publicitātes materiāls, 06/07/2016 23:57

Lai veiksmīgi tiktu galā ar ikdienas izdevumiem, svarīga ir personīgā budžeta plānošana. Protams, ne vienmēr visu ir iespējams paredzēt, tādēļ zināmu naudas summu vajadzētu atvēlēt arī neparedzētiem izdevumiem. Tomēr šāda stratēģija ne vienmēr nostrādā – pat visperfektāk plānotajos budžetos mēdz rasties iztrūkums. Daudzi izvēlas nepieciešamo naudas summu aizņemties. Un ne velti – mūsdienās noformēt kredītu ir ļoti ērti, atliek tikai veikt dažas vienkāršas darbības datorā.

Pirms pieteikšanās kredītam gan vispirms jāpārliecinās, ka ir skaidri aizņemšanās nosacījumi. Ātrie kredīti internetā tiek izsniegti Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kuri:

  • Atbilst aizdevēja noteiktajam vecuma ierobežojumam;

  • Ir ar pozitīvu kredītvēsturi;

  • Ir ar pietiekamu ienākumu līmeni, kas ļaus atmaksāt aizdevumu.

Ja atbilsti šīm prasībām, vari pieteikties kredītam. Ņem vērā, ka pie dažādiem aizdevējiem pieejami atšķirīga apmēra aizdevumi, mēdz atšķirties arī atmaksas termiņi, procentu likmes un citi faktori. Tieši tādēļ gudri kredītņēmēji izvēlas salīdzināt vairākus aizdevēju piedāvājumus, lai izvēlētos savai situācijai piemērotāko risinājumu.

Četri padomi veiksmīgākai kredīta noformēšanai

  • Ja nepieciešams neliela apmēra aizdevums, vērts izvēlēties piedāvājumu, par ko nebūs jāpārmaksā – pie daudziem aizdevējiem pieejams pirmais kredīts bez maksas. Tas nozīmē, ka jaunie aizdevēja klienti par saņemto kredītu nepārmaksās ne centa – pēc noteiktā termiņa beigām būs jāatdod tikai tik, cik aizņēmies;

  • Svarīgi arī pārdomāti izvēlēties atmaksas termiņu. Ja noformē bezmaksas aizdevumu, izvēlies garāko iespējamo termiņu – visbiežāk tās ir 30 dienas. Tā ir gudra rīcība pat tad, ja zini, ka aizdevumu varēsi atmaksāt ātrāk. Bezmaksas kredīta gadījumā tā izmantošanas laiks neietekmē kredīta izmaksas, tāpēc maksimālais termiņš var pasargāt no lieka satraukuma tad, ja tomēr aizdevumu neizdodas atdot tik ātri, cik plānots;

  • Ja izvēlētais aizdevums paredz arī procentu maksu, izvēlies optimālāko aizdevuma izmantošanas laiku – vairums aizdevēju ļauj kredītu atmaksāt pirms noteiktā termiņa beigām, tādā veidā ietaupot procentos aprēķināto summu;

  • Ja aizdevumu nav iespējams atmaksāt laikā, izmanto termiņa pagarināšanas iespēju. Ņem gan vērā, ka tas ir maksas pakalpojums, kas jāpiesaka vēl pirms noteiktā atmaksas termiņa beigām.

Ātrie kredīti pieejami bez ķīlas un galvojuma, netērējot laiku kredītiestādēs pie dokumentu kaudzes. Lai noformētu kāroto aizdevumu, vajadzīgs:

  • Dators ar interneta pieslēgumu;

  • Mobilais tālrunis;

  • Konts kādā no Latvijā reģistrētām bankām.

Vispirms jāreģistrējas izvēlētā aizdevēja mājaslapā. Liela daļa aizdevēju prasa arī reģistrācija maksu, kas vajadzīga, lai pārliecinātos par norādīto datu precizitāti. Kad tas izdarīts, vari pieteikties kredītam, norādot vēlamo summu un atmaksas termiņu.

Ātrie kredīti radīti kredītņēmēju ērtībām – īpaši piemēroti ikdienas tēriņiem, kad budžetā radies iztrūkums. Tomēr jāatceras, ka ikviens aizdevums jānoformē ar pārliecību, ka spēsi to atmaksāt laikā. Aizņemies atbildīgi!


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu