Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 22:11:20
Sports » Sieviešu basketbola izlase sāk gatavošanos Olimpisko spēļu kvalifikācijai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Sieviešu basketbola izlase sāk gatavošanos Olimpisko spēļu kvalifikācijai
Autors: Baiba Koknēviča, 06/05/2008 16:23

Rīt, 7.maijā, plkst. 11:00 Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā Latvijas Nacionālā sieviešu basketbola izlase pulcēsies uz pirmo oficiālo treniņu, lai sāktu gatavošanos Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram.

Šogad Hansabanka kā izlases sponsors pirms šīm nozīmīgajām kvalifikācijas spēlēm īstenos Eiropas sporta līmenī unikālu iniciatīvu, turpinot Latvijas Nacionālā sieviešu basketbola izlases un Hansabankas sadarbību labdarības jomā. Hasabankas kā sponsora logotipa vietā uz izlases tērpiem  tiks izvietots labdarības portāla ziedot.lv logo, lai popularizētu šo ziedošanas portālu. Tas ir pārdomāts un mērķtiecīgs Hansabankas kā viena no portāla ziedot.lv iniciatoriem un sociāli atbildīga uzņēmuma solis, lai veicinātu labdarības jomas kvalitatīvu un mūsdienīgu attīstību Latvijā.

Pirms Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra 24., 26. un 31.maijā un 2.jūnijā Rīgā Latvijas līdzjutējiem būs iespēja vērot mūsu sieviešu basketbola izlases izspēlēs četras  sniegumu pārbaudes spēlēs Olimpiskajā Sporta centrā.

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs norisināsies no 9. līdz 15.jūnijam Madridē, Spānijā, kur Latvijas izlasei A apakšgrupā pretī stāsies Senegālas (spēle 9. jūnijā) un Japānas (11. jūnijā) izlases. Divas labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, kur sacentīsies ar B apakšgrupas (Čehija, Argentīna, Angola) divām labākajām valstsvienībām. Ceturtdaļfinālu uzvarētājas automātiski kvalificēsies Olimpiskajām spēlēm, savukārt zaudētājas cīnīsies par atlikušo ceļazīmi uz Pekinu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu