Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 8. maijs 02:57:18
Sports » Noskaidrots „Carlsberg” interaktīvā futbola čempionāta uzvarētājs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Noskaidrots „Carlsberg” interaktīvā futbola čempionāta uzvarētājs
Autors: Laima Paula, 29/04/2008 11:16

Aizvadītajā svētdienā tirdzniecības centrā „Spice” norisinājās „Carlsberg” interaktīvā futbola čempionāta fināls. 44 finālisti, kuri visa mēneša garumā Rīgā, Liepājā, Ventspilī un Valmierā bija uzvarējuši priekšsacīkšu cīņās, svētdien cīkstējās par čempionāta galveno balvu – ceļazīmi uz Eiropas futbola čempionātu, kas jūnijā notiks Šveicē un Austrijā, informē aģentūras A.W.Olsen & Partners pārstāvis Gints Lazdiņš.

Balvu izcīnīja Boriss Blaževičs, kurš finālam kvalificējās jau pirmajā čempionāta atlases dienā – 28.martā.

„Jau visā čempionāta laikā emocijas laukumā un skatītāju rindās sita augstu vilni, tomēr finālspēlēm vienmēr piemīt daudz lielāks azarts. Arī svētdien atmosfēra ap interaktīvā futbola laukumu bija nokaitēta. Dalībnieki ieradās kopā ar saviem fanu pulciņiem, kuri, tuvojoties izšķirošajām cīņām, kļuva skaitliski lielāki un skaļāki. Tā kā uzvaras cena bija pietiekami augsta, dalībnieki uz laukuma demonstrēja visu savu meistarību, kas arī rezultējās daudzos skaistos vārtu guvumos un atraktīvā tehnikas izpildījumā,” emocijās dalās A/S „Aldaris” mārketinga menedžere Dace Dinsdorfa.

Interaktīvajā futbola spēlē vienlaicīgi varēja piedalīties 2 spēlētāji un mikromača ilgums bija 3 minūtes. Spēle tika projicēta uz speciālas grīdas, arī bumba ko spēlētāji redzēja uz laukuma ir projekcija, kas strādāja uz sensoru pamata - tiklīdz kāds tai pieskārās, bumba ripoja norādītajā virzienā. Visu spēļu gaita tika ierakstīta datorā, speciālā sistēmā, kas fiksēja katru mača sekundi un iesistos vārtus. Tieši šis rādītājs tika ņemts vērā, nosakot dienas 3 labākos spēlētājus.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu