Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 18:22:14
Sports » Latvijas handbola attīstībā Aizkraukles banka iegulda 100 000 latus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas handbola attīstībā Aizkraukles banka iegulda 100 000 latus
Autors: Laima Paula, 28/04/2008 15:13

AS “Aizkraukles banka” parakstījusi sadarbības līgumu ar Latvijas Handbola Federāciju. Sadarbība paredz 103 000 latu - līdz šim lielākā bankas finansējuma, piešķiršanu handbola attīstībai Latvijā, informē Aizkraukles Bankas speciālists Jānis Bunte.

Aizkraukles bankas finansējums ir paredzēts Latvijas vīriešu izlases sagatavošanās posma 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram nodrošināšanai, jauniešu un junioru handbola attīstības veicināšanai Latvijā, kā arī „AB.LV Latvijas kausa handbolā” organizēšanai.

„Aizkraukles bankas un Latvijas handbola veiksmīgā sadarbība ilgst jau astoto gadu, un man ir patiess prieks, ka šajā laikā esam kļuvuši par handbola acīmredzamās izaugsmes lieciniekiem. Esam gandarīti, ka Latvijas handbola panākumi ir sasniegti ar mūsu bankas atbalstu,” atzīst Aizkraukles bankas līdzīpašnieks un valdes priekšsēdētāja vietnieks Oļegs Fiļs.

„Šogad ar Aizkraukles bankas palīdzību tiks organizēta jaunā Eiropas Čempionāta kvalifikācijas kārtība, kas visiem līdzjutējiem un handbola draugiem sniegs iespēju skatīt vēl augstākas raudzes Latvijas handbola vīriešu izlases spēles. Tāpat palielināsies spēļu skaits, ko varēsim vērot kā sporta arēnās Latvijā, tā arī mājās pie televizora ekrāniem. Mēs noteikti esam pateicīgi bankai par to!” papildināja Latvijas handbola federācijas prezidents Anrijs Brencāns.

Šogad, svinot 50. gada dienu kopš pirmās oficiālās handbola spēles Latvijā, norisināsies ceturtais „AB.LV Latvijas kauss” handbolā, otrais Baltijas Čempionvienību turnīrs, kā arī 12. Rīgas Domes kauss.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu