Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 16:15:44
Pasaule » Labākajiem jaunsargiem būs iespēja apmeklēt ASV
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Labākajiem jaunsargiem būs iespēja apmeklēt ASV
Autors: Vineta Kleine, 25/04/2008 12:07

Tiekoties ar Amerikā dzīvojošajiem latviešiem, aizsardzības ministrs Vinets Veldre guvis atbalstu savam priekšlikumam nodrošināt labākos Latvijas jaunsargus ar iespēju apmeklēt ASV.

„Šī iespēja veicinātu pozitīvu sacensības garu jaunsargu vidū un būtu lielisks stimuls apliecināt sevi, savas zināšanas un spējas,” uzskata V.Veldre. Ministrs, tiekoties ar Amerikas latviešu kopienas pārstāvjiem, ir uzsvēris, ka Jaunsardzes straujāku attīstīšanu viņš uzskata par vienu no saviem svarīgākajiem uzdevumiem.

Veldres iniciatīva paredz, ka Amerikas Latviešu apvienība kopā ar Aizsardzības ministriju un Jaunsardzes centru vienojas par principiem, uz kuru pamata labākie Latvijas jaunsargi varētu apmeklēt ASV latviešu centrus un vasaras nometnes.

Tikšanās ar Amerikas latviešu kopienu aizsardzības ministram paredzēta arī rīt, 26.aprīlī, kad viņš ar runu uzstāsies Klīvlendā notiekošajā Amerikas Latviešu apvienības kongresā.


Informāciju sagatavoja:
Vineta Kleine,
AM Sabiedrisko attiecību departamenta
Preses nodaļas vecākā referente.
Tālrunis: 67335062, 28325482
E-pasts: vineta.kleine@mod.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu