Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 12. maijs 20:16:19
Pasaule » Elīna Garanča ar lieliem panākumiem uzstājas Vīnē
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Elīna Garanča ar lieliem panākumiem uzstājas Vīnē
Autors: Ilze Rūse, 24/04/2008 15:46

Vīnē ar lieliem panākumiem un plašu publicitāti izskan Elīnas Garančas uzstāšanās Vīnes koncertnamā. Elīna Garančas sniegums Romeo lomā Bellini operas I Capuleti e i Montecchi  koncertuzvedumā Austrijas lielākajos laikrakstos tiek raksturots kā izcils un stilistiski pārliecinošs. Recenzijas masu informācijas līdzekļos liecina par latviešu dziedātājas vadošo vietu vokālo zvaigžņu vidū. Bellini operas koncertuzvedumam šopavasar Vīnē veltītas trīs izrādes no 22. līdz 24.aprīlim. Uzvedumā piedalās Vīnes simfoniķi diriģenta Fabio Luisi vadībā. Džuljetas lomā kopā ar Elīnu Garanču dzied soprāns Anna Netrebko.

Maijā Elīna Garanča piedalīsies Mālera simfonijas uzvedumā Vīnē un jūnijā kopā ar Marisu Jansonu izpildīs Berio tautas dziesmas. 14.jūnijā plānots viņas solokoncerts St.Margarethen (Austrija) operas festivāla ietvaros un 23.jūnijā operas zvaigžņu brīvdabas izrādē Vīnē.


Ilze Rūse
1.sekreāre
Tālr.: 00 43 – 4033112
E-pasts: ilze.ruse@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu