Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 17:26:20
Uzņēmējdarbība » JCI Latvia rīko sociālo kampaņu ”Ieelpa 2010”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
JCI Latvia rīko sociālo kampaņu ”Ieelpa 2010”
Autors: Renāte Logina, 01/09/2010 11:45

JCI Latvia izvērš sociālu kampaņu „Ieelpa 2010”, kuras ietvaros tiek diskutēts par energoefektivitāti, videi draudzīgu transportu, otrreizējo pārstrādi, ūdens un gaisa kvalitāti, kā arī par zaļu un veselīgu dzīvesveidu.

Projekta „Ieelpa 2010” mērķis ir radīt izpratni par nozīmīgākajiem ekoloģijas jautājumiem, veicināt zaļo uzņēmējdarbību, uzsvērt apkārtējās vides tīrību un sniegt impulsu katram indivīdam radīt pozitīvas pārmaiņas.

Kampaņas ietvaros tiek diskutēts par energoresursu taupību, gaisa un ūdens kvalitāti, otrreizējo pārstrādi, atkritumu apsaimniekošanu, zaļu un veselīgu dzīvesveidu, dabīgiem produktiem un videi draudzīgu transportu. Tiek organizēti tematiskie pasākumi, veidoti izzinoši raksti, apkopoti ekspertu ieteikumi, kā arī veidoti videomateriāli, iesaistot attiecīgajā jomā kompetentus ekspertus.

2010. gada 8. oktobrī projekts „Ieelpa 2010” sasniegs kulmināciju Latvijas mērogā līdz šim nebijušā zaļā un ekoloģiskā dzīvesveida, kā arī atbildīgas uzņēmējdarbības konferencē. Konferencei tiešsaistē varēs sekot līdz internetā (projekta mājas lapā www.ieelpa.lv) un īpaša sadarbība tiks veidota ar Latvijas bibliotēkām. Konferencē uzstāsies pārstāvji gan no Latvijas, gan citām valstīm, un uzstāšanās tēmas būs saistītas ar energoresursu taupību, gaisa un ūdens kvalitāti, otrreizējo pārstrādi, atkritumu apsaimniekošanu, zaļu un veselīgu
dzīvesveidu, dabīgiem produktiem un videi draudzīgu transportu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu