Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 12. maijs 23:49:11
Pasaule » Pieteikšanās mūzikas meistarklasēm
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Pieteikšanās mūzikas meistarklasēm
Autors: Marija Žuka, 14/04/2008 12:50

Šogad unikālās mūzikas meistarklases "Red Bull Music Academy" atzīmēs savu desmito pastāvēšanas gadadienu, un vēl tikai trīs nedēļas ir iespējams pieteikties šī gada meistarklasēm, kas septembrī un oktobrī norisināsies vienā no skaistākajām Spānijas pilsētām un vienā no radošākajām pasaules metropolēm – Barselonā.

"Red Bull Music Academy" ir domāts visiem, kuriem mūzika ir dzīve – kandidāts var būt gan DJ, gan MC, gan dzidātājs, gan komponists, gan skaņu inženieris vai pat producents. Vienīgi ir jābūt vismaz astoņpadsmit gadus vecam un mūzika jāmīl vairāk kā sevi pašu. Katrā no divām meistarklašu grupām tiks uzņemti trīsdesmit dažādu kultūru, mūzikas stilu un profesionalitātes līmeņa pārstāvji – tātad visiem ir vienlīdz lielas iespējas iekļūt šajās meistarklasēs, ja vien tiem ir radošas idejas, brīva attieksme pret visu jauno un atvērta sirds diskusijai un kopējam radošam darbam.

Katra "Red Bull Music Academy" meistarklašu grupa pieredzējušu pasniedzēju vadībā strādās divas nedēļas, un katram, kurš ir atvērts jaunām idejām, šīs būs  neaizmirstama nedēļa. "Red Bull Music Academy" ir mūzikas meistarklases, kas ceļo pa visu pasauli un palīdz mūziķiem, kā arī ar mūziku saistītiem cilvēkiem apgūt jaunus paņēmienus gan mūzikas radīšanā, gan tās apstrādē, kā arī tās producēšanā. Tāpat multikulturālā vide meistarklašu laikā ļauj katram no tās dalībniekiem iepazīties ar jauniem starptautiskiem mūzikas apvāršņiem un atrast vienādi domājošos draugus teju vai visā pasaulē.

Viss, ko atliek darīt, lai pieteiktos "Red Bull Music Academy", ir apmeklēt šo meistarklašu mājaslapu www.redbullmusicacademy.com, aizpildīt savu pieteikuma formu, sagādāt citus prasītos materiālus un, turot visus četrus īkšķus, gaidīt apstiprinājumu par uzņemšanu meistarklasēs. Šeit nav zaudētāju vai uzvarētāju. Ja gadījumā esat saņēmis noraidījumu, tas nenozīmē, ka esat sliktāks par citiem – nākamgad mēģiniet vēlreiz, jo tas ir tā vērts. Ja atbilde ir pozitīva, izbrīvējiet divas nedēļas norādītajos datumos rudenī, par pārējo – nokļūšanu līdz Barselonai un dzīvošanu tur, kā arī ceļu mājup – parūpēsies "Red Bull Music Academy".


Papildus informācija par pieteikumiem:
Marija Žuka
Red Bull Brand Manager
Marija.Zuka@lv.redbull.com
371 22326646
 
Papildus informācija presei:
Ģirts Avotiņš
PR konsultants GA's SIA
girts.avotins@gmail.com
371 29467027


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu