Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 11:47:37
Uzņēmējdarbība » Prognozē interneta un TV cenu kāpumu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Prognozē interneta un TV cenu kāpumu
Autors: Solvita Barkāne, 24/08/2010 14:26

Kā liecina  Lattelecom veiktie aprēķini, pēdēja gada laikā interneta cenas ir pazeminājušās par 15%, bet televīzijas - par 10%. Šādu cenu kritumu veicināja arī  Lattelecom parādīšanās šajā tirgū, raksta portāls Diena.lv

Lattelecom vadītājs Juris Gulbis prognozē, ka, apvienojoties Baltkom un IZZI, izveidosies uzņēmums, kuram televīzijas pakalpojumu tirgū Rīgā būs vairāk nekā 70% tirgus, kas savukārt varētu veicināt minēto pakalpojumu cenu pieaugumu.

Turpretī Baltkom uzskata, ka iespējamā apvienošanās darījuma rezultātā pakalpojumu tarifu pieaugums nav sagaidāms, bet gan gluži pretēji - vidējais tarifu līmenis samazinātos. Tāpat, pēc šī uzņēmuma domām, tiktu veicināta  pakalpojumu attīstība. Uzņēmuma preses sekretārs Lauris Kļaviņš skaidro, ka šobrīd telekomunikāciju uzņēmumu attīstību nosaka spēja piesaistīt līdzekļus attīstībai un paaugstināt klientu apkalpošanas kvalitātes līmeni. "Kamēr tīklu plašākā mērogā attīstīs tikai viens operators, klientiem nebūs izvēles iespējas un cenu līmenis nesamazināsies."

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu