Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 30. aprīlis 05:36:32
Uzņēmējdarbība » Tiek piedāvāti ātrie kredīti internetā arī uzņēmumiem
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Tiek piedāvāti ātrie kredīti internetā arī uzņēmumiem
Autors: Solvita Barkāne, 29/07/2010 16:12

Kopš 2010. gada jūlija SIA Capitalia ir uzsākusi īstermiņu aizdevumu izsniegšanu uzņēmumiem, piedāvājot kredītus no Ls 500 līdz 5,000 Ls apmērā. Kredīti tiek piešķirti līdz 6 mēnešu termiņam un tiem par nodrošinājumu var kalpot krājumi, debitori, pamatlīdzekļi un citi uzņēmuma aktīvi.

"Jau pirmo dienu laikā kopš uzsākām izsniegt mikrokredītus, esam jutuši lielu klientu interesi. Mūsu aizdevuma izsniegšanas nosacījumi ir daudz pielaidīgāki nekā komercbankām un mēs labprāt strādājam arī ar pavisam nelieliem uzņēmumiem. Esam izsnieguši mikroaizdevumus transporta, sabiedriskās ēdināšanas, mazumtirdzniecības un daudzās citās nozarēs strādājošām kompānijām" informē SIA Capitalia vadītājs Juris Grišins.

Ātrie kredīti var tikt izmantoti apgrozāmo līdzekļu finansēšanai, kā arī nelielu investīciju projektu realizācijai. SIA Capitalia saviem klientiem piedāvā arī pamatlīdzekļu finansēšanu uz nomaksu, kā arī faktoringa (debitoru iegādes) un kredītlīnijas risinājumus. "Mūsu aizdevumi ir paredzēti tiem maziem un vidējiem komersantiem, kuriem bankas saka "nē"", apkopo J. Grišins.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu