Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 10:50:55
Sociālpolitika » Vairākās radiostacijās konstatēti priekšvēlēšanu aģitācijas pārkāpumi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Vairākās radiostacijās konstatēti priekšvēlēšanu aģitācijas pārkāpumi
Autors: Solvita Barkāne, 22/07/2010 18:45

Nacionālā radio un televīzijas padome (NRTVP) konstatējusi priekšvēlēšanu aģitācijas pārkāpumus vairākās radiostacijās.

NRTVP padome noklausījusies Monitoringa centra ziņojumu par SIA «Baltcom Radio» 12.jūnija «Radio Baltcom» programmas pārbaudi. Konstatēts, ka ēterā tiek pārraidīts pašreklāmas džingls, kuru ir ierunājusi Eiroparlamenta deputāte Tatjana Ždanoka. Padome nolēma ierosināt administratīvo lietu.

Par priekšvēlēšanu aģitācijas pārkāpumu Padome nolēma ierosināt administratīvo lietvedību arī pret SIA RKF «Pikal un Partneri». 17.jūnija «Radio Pik» programmā izskan raidījums «Tautas kontrole», kurā piedalās tāda paša nosaukuma politiskā partija/apvienība.

Pret SIA RKF «Pikal un Partneri» Padome ierosināja vēl vienu administratīvo lietu saistībā ar Radio un televīzijas likuma pārkāpumu par slēpto reklāmu 17.jūnija raidījumā «Tautas kontrole». Pārraides laikā tiek reklamēta politiskās partijas/apvienības «Tautas kontrole» mājas lapas adrese.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu