Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 6. maijs 19:59:41
Sociālpolitika » Dibinās Pēdējo partiju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Dibinās Pēdējo partiju
Autors: Solvita Barkāne, 01/07/2010 14:05

Vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, kas pārstāv dažādas jomas jaunnedēļ plāno dibināt jaunu politisko organizāciju - Pēdējo partiju, informē mediji. Jaunās partijas mērķis nebūšot iekļūšana parlamentā, bet gan izaicināt esošos politiķus uz diskusijām par iedzīvotājiem būtiskām tēmām, tostarp izglītības sistēmu, kultūras nodrošinājumu, kā arī risinājumiem demogrāfiskās situācijas uzlabošanai.

Partijā darbosies tādas personas kā bijušais partijas “Sabiedrība citai politikai” valdes loceklis Gints Knoks, laikraksta “Ir.lv” kultūras redaktors Pauls Bankovskis, diriģents Romāns Vanags, reklāmists Kaspars Rolšteins, kā arī diskžokejs Roberts Gobziņš.

Kustības misija būs dažādos veidos un ar akcijām provocēt esošos politiķus uz nopietnām diskusijām par jautājumiem, kas cilvēkiem svarīgi arī sadzīviskā līmenī.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu