Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 6. maijs 14:18:26
Sociālpolitika » RSK uzsāk kreditoru prasījumu apmierināšanu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
RSK uzsāk kreditoru prasījumu apmierināšanu
Autors: Solvita Barkāne, 01/07/2010 13:20

„Likvidējamā RSK apdrošināšanas AS” ir uzsākusi pieteikto kreditoru prasījumu apmierināšanu.

Parādu segšanas kārtība ietver norēķināšanos ar uzņēmuma kreditoriem, tostarp atlīdzību un atlikušo prēmiju daļu atmaksu apdrošināšanas polises īpašniekiem, kā arī saistību segšanu ar līgumiestādēm par sniegtajiem pakalpojumiem un citus kreditoru prasījumus.

Gan fizisko, gan juridisko personu prasījumi tiek apmierināti ievērojot noteiktus principus. Pirmkārt, ņemot vērā parāda senumu. Otrkārt, atkarībā no parāda apjoma, piemērojot proporcionalitātes principu, atbilstoši faktiski pieejamiem finanšu aktīviem. Šobrīd kopējie aktīvi pārsniedz esošo un nākotnes parādu vai saistību apjomu.

Vienlaikus „Likvidējamā RSK apdrošināšanas AS” realizē pasākumus, kas saistīti ar finanšu līdzekļu iegūšanu, tai skaitā, atsavina kustamo mantu, kas nav nepieciešama likvidācijas procesa nodrošināšanai. Lai pilnībā realizētu likvidācijas plānu ir nepieciešams atsavināt nekustamo īpašumu, ēku Lāčplēša ielā 38. Atkārtota izsole ir noteikta 9.jūlijā, pieteikšanās līdz 2.jūlijam.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu