Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 08:09:03
Kultūra » Starptautiskajam Baltijas baleta festivālam veltītā preses konference
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Starptautiskajam Baltijas baleta festivālam veltītā preses konference
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 08/03/2010 15:12


Šodien notika 15. Starptautiskajam Baltijas baleta festivālam veltīta preses konference.

Šogad Starptautiskais Baltijas baleta festivāls notiks no 16. līdz 29. aprīlim un divu nedēļu ietvarā piedāvās kompaktu, toties izaicinoši dinamisku laikmetīgās dejas garā ieturētu programmu, kas iesāksies tradicionāli ar atklāšanas koncertu Rīgas Dzelzceļa stacijā 16.aprīlī plkst.17.00.

“Šogad izvēlējāmies un uzaicinājām festivāla programmā piedalīties deju kompānijas, kas spētu “sapurināt” skatītāju emocijas, spētu uzmundrināt un iedvesmot ikvienu, dotu ticību saviem spēkiem ikdienā. Francijas Georges Momboye deju grupa un Rastas Tomasa (ASV) deju kompānija ir uzstājušās uz daudzām pasaules skatuvēm. Abu deju grupu izrādes būs vēl kas nebijis Latvijā, jo tik dinamiska, enerģētiski piepildīta horeogrāfija šeit nav redzēta,” stāsta festivāla direktore Lita Beiris.

Biļetes uz festivāla pasākumiem var iegādāties „Biļešu paradīzes, „Biļešu servisa” un  LNO kasēs kā arī pasākumu norises vietās. Biļešu cena: Ls 5 – 32.

































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu