Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 19. maijs 03:27:12
Kultūra » Rīgā sniegt kocertus ieradusies Elīna Garanča
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgā sniegt kocertus ieradusies Elīna Garanča
Autors: Solvita Barkāne, fotogrāfs: Edijs Pālens, 19/02/2010 15:50


Šodien Rīgā ieradusies izcilā latviešu operzvaigzne Elīna Garanča, kas 25. un 27.februārī uzstāsies ar vienīgajiem koncertiem Lielajā Ģildē. Garanča uzstāsies kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri. Koncerti ir izpārdoti.

2010. gada sākumā soliste, saņemot milzīgu kritikas atzinību, spoži nodziedāja titulvaroni „Karmenas” jauniestudējumā Metropolitēna operā Ņujorkā. Izdevuma New York Magazine mūzikas kritiķis Džastins Deividsons pēc pirmizrādes pat pasludināja Garanču par labāko Metropolitēna operas Karmenu pēdējo 25 gadu laikā.

Dziedātājas svaigāko apbalvojumu klāstā ir 2009. gada labākās dziedātājas tituls, ko piešķīrušas vairākas prestižas mūzikas institūcijas un izdevumi - Vācijas Skaņu akadēmija (Echo Klassik balva), ASV klasiskās mūzikas žurnāls Musical America un MIDEM Classical Awards. 2010. gadā Elīnai Garančai piešķirta arī Latvijas Lielā Mūzikas balva.























KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu