Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:37:50
Eiropas Savienība » M. Riekstiņš ar Francijas Eiropas lietu ministru paraksta sadarbības memorandu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
M. Riekstiņš ar Francijas Eiropas lietu ministru paraksta sadarbības memorandu
Autors: BNA, Edijs Pālens, 31/03/2008 15:55


Šodien ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tikās ar Francijas Eiropas lietu ministru Žanu Pjēru Žuijē (Jean-Pierre Jouyet), kas ieradies vizītē Latvijā, gatavojoties Francijas ES prezidentūrai šā gada otrajā pusē.

Tikšanās laikā tika pārrunāta Latvijas un Francijas divpusējo attiecību attīstība un turpmākā sadarbība. Tāpat ministri pārrunāja Eiropas Savienības aktualitātes - Lisabonas līguma ieviešanas gaitu, enerģētiskās drošības jautājumus, ES reģionālo sadarbību, ES Kaimiņu politiku, kā arī starptautiskās politikas aktualitātes.

Tāpat abas puses parakstīja Francijas Republikas valdības un Latvijas Republikas valdības līgumu par savstarpēju klasificētas informācijas aizsardzību, kā arī memorandu par daudzgadīgu franču valodas apmācības programmu Latvijas valsts pārvaldes iestādēs.
























































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu