Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:54:32
Eiropas Savienība » Diskutē par NATO un ES paplašināšanos
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Diskutē par NATO un ES paplašināšanos
Autors: BNA, Edijs Pālens, 31/03/2008 11:03


Eiropas Kustība Latvijā un Klubs "Māja"- jaunatne vienotai Eiropai šodien rīkoja paneļdiskusiju "Izaicinājums Eiropas nākotnei".

Pasākuma mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību NATO un Eiropas Savienības paplašināšanās procesam un rosināt diskusiju par alianses iespējamo attīstības gaitu pēc paplašināšanās samita Bukarestē š.g. 2.- 4.aprīlim. Idejas autors ir kluba "Māja" Eiropas Brīvprātīgā darba veicējs Latvijā Ilija Dimitrovskis, kurš pārstāv ES kandidātvalsti - Maķedoniju.

Paneļdiskusijā piedalījās Eiropas Parlamenta deputāts Guntars Krasts, Latvijas Republikas ārlietu ministrijas Valsts sekretāra vietnieks Ilgvars Kļava, Eiropas Kustības Ukrainā prezidents Oleksandr Biletskiy, Maķedonijas televīzijas kanāla TV Sitel žurnaliste Biljana Klisarova, Latvijas Transatlantiskās organizācijas LATO priekšsēdis Toms Baumanis. Diskutēts tika par Latvijas un tās partneru interesēm NATO un ES paplašināšanās kontekstā, ES un NATO uzaicinājumu/paplašināšanās iespaidu uz reformu procesu Ukrainā u.c.






















KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu