Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 02:39:02
Pasaule » Vēstnieks Indulis Bērziņš atklās Latvijas goda konsulātu Sidnejā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Vēstnieks Indulis Bērziņš atklās Latvijas goda konsulātu Sidnejā
Autors: Ārlietu ministrija, 31/03/2008 10:49

Latvijas vēstnieks Indulis Bērziņš no 31.marta līdz 8.aprīlim uzturas vizītē Austrālijā. 1.un 2.aprīlī Kanberā vēstnieks plāno tikties ar Austrālijas Ārlietu un tirdzniecības departamenta pārstāvjiem un Austrālijas parlamenta pārstāvjiem, lai stiprinātu divpusējo sadarbību, kā arī apmeklēt Latviešu centru Kanberā, kur notiks tikšanās ar tautiešiem.

Tāpat vizītes ietvaros vēstnieks iecerējis apmeklēt Sidneju un Pertu, kur paredzētas tikšanās ar tautiešiem un Latviešu namu apmeklējums.

Sidnejā 5.aprīlī vēstnieks plānojis atklāt Latvijas goda konsulātu, kuru vada Latvijas goda konsuls Sidnejā Aldis Birzulis.

Paredzēts, ka Sidnejas Latviešu namā vēstnieks Indulis Bērziņš atklās ceļojošo izstādi Latvija sūta savus sveicienus Austrālijai, ko sagatavojuši Valkas mākslas skolas audzēkņi. Plānots, ka pēc izstādes noslēguma Sidnejā mākslas skolas audzēkņu darbi apceļos Austrālijas pilsētas.


Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7 828 121
K. Valdemāra iela 3, LV 1395, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu