Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 13. maijs 04:38:16
Uzņēmējdarbība » Prezentē videi draudzīgu produktu - e-grāmatu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Prezentē videi draudzīgu produktu - e-grāmatu
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 15/12/2009 14:55


Šodien Konventa sētā, Raibajā balodī notika preses konference, kuras laikā tika prezentēts jaunais, videi draudzīgais produkts - e-grāmata, kā arī sniegta informācija par konkursu "Videi Draudzīgs tirgotājs 2009".

Jau otro gadu pēc kārtas tiek vērtēta Latvijas tirgotāju attieksme pret vidi, kur uzsvars tiek vērsts uz ilgtspējīgu attīstību - tirgotāji mudina veidot videi draudzīga uzņemuma vadību. Tirgotāju vētēšana notiek dažādās grupās - vai tiek lietots energoefektīvs apgaismojums, vai izmanto videi draudzīgus tīrīšanas līdzekļus u.c.

Uz nomināciju pieteikties varēja jebkurš Latvijas ēdināšanas, tirdzniecības un pakalpojumu uzņēmums.

Videi draudzīgos tirgotājus paziņos 2010.gada janvāra vidū, kad tiks pasniegti diplomi. Katrs tirgotājs, kas izpildīs videi draudzīga tirgotāja kritērijus, saņems diplomu jeb „Zaļo sertifikātu”.






















KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu