Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 08:52:42
Sports » Aldaris kļūs par Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsponsoru
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Aldaris kļūs par Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsponsoru
Autors: BNA, fotogrāfs: Edijs Pālens, 03/12/2009 13:10


Latvijas lielākā alus darītava Aldaris Olimpiskajā gadā kļūs par Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsponsoru. Šodien svinīgi tika parakstīta abu pušu vienošanās, kuras termiņš būs trīs gadi.

A/s Aldaris valdes priekšsēdētāja Ināra Šure:  „Aldara sadarbība ar Latvijas hokeja federāciju ļaus atbalstīt Latvijas valstvienības gatavošanos Pasaules hokeja čempionātam, kā arī veicinās jauno hokejistu izaugsmi. Ar Hokeja federāciju esam kopā jau septiņus gadus. Tagad esam vienojušies par abpusēji izdevīgu sadarbību arī uz turpmākajiem trim gadiem. Jau šobrīd zinu, ka ieguvēji būsim gan mēs, gan Latvijas hokejs kopumā”.

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans: „LHF lepojas ar Aldari – stabila vērtība hokejā jau vairāku gadu garumā! Tāpēc esam īpaši gandarīti, ka tieši Aldaris – viens no Latvijas atzītākajiem uzņēmumiem – kļūs par mūsu ģenerālsponsoru. Esmu drošs, ka sadarbība būs ļoti veiksmīga, jo mūs vieno gan tradīcijas, gan vēlme būt labākajiem.”

Aldaris sadarbība ar Latvijas Hokeja federāciju tika uzsākta 2002.gadā, un līdz šim alus darītava hokeja attīstībai Latvijā jau ziedojusi aptuveni 350.000 LVL.






















KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu