Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 11. maijs 14:10:27
Uzņēmējdarbība » Prezentē DINAMO Rīga pārtikas produktu līniju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Prezentē DINAMO Rīga pārtikas produktu līniju
Autors: Laura Rence, fotogrāfs: Edijs Pālens, 24/11/2009 16:46


Šodien tirdzniecības parkā ALFA notika DINAMO Rīga pārtikas produktu līnijas prezentācija un degustācija.

No šodienas, 24. novembra, lielākajos Latvijas veikalos būs nopērkama DINAMO Rīga pārtikas produktu līnija – CĒSU ALUS bezalkoholiskie dzērieni, RĪGAS PIENA KOMBINĀTA saldējums un siers, RĪGAS DZIRNAVNIEKA musli batoniņi un biezputras, EUROFOOD sviestmaizes, bagetes un picas, DINAMO dzeramais ūdens no ZAĶUMUIŽAS ŪDENS, VK SERVISS pelmeņi un ledus, kā arī ĀDAŽU DINAMO ČIPSI. Nākotnē šis klāsts varētu ievērojami paplašināties, jo ir plānots katrā pārtikas preču grupā ražot produktus ar DINAMO Rīga logo.

DINAMO Rīga šādā veidā cenšas atbalstīt Latvijas ražotājus - ar sava zīmola palīdzību popularizējot pašmāju ražojumus un veicinātu vietējās produkcijas popularitāti pircēju vidū. Iegādājoties jebkuru produkta vienību, viens santīms no tās cenas nonāks DINAMO Rīga rīcībā.

DINAMO Rīga pārtikas produktu līnijas prezentācijas pasākumā piedalījās – A/S DINAMO RĪGA ģenerāldirektors Zigmārs Priede, A/S CĒSU ALUS pārdošanas un mārketinga direktors Gustavs Zatlers, A/S RĪGAS PIENA KOMBINĀTS valdes loceklis Jānis Ceičs, A/S RĪGAS DZIRNAVNIEKS ģenerāldirektors Sandis Jansons, SIA EURO FOOD izpilddirektors Bruno Ansons, SIA MARKOL tirdzniecības vadītājs Andis Vilciņš, SIA VK SERVISS ģenerāldirektors Vitālijs Jeļeckis, SIA LATFOOD mārketinga direktore Kristīne Mālniece un SIA RIMI LATVIJA valdes loceklis Māris Krupenkovs.




































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu