Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 18. aprīlis 15:51:07
Izklaide » Twin Town Group sniegs online koncertu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Twin Town Group sniegs online koncertu
Autors: Laima Paula, 20/11/2009 11:33

Šodien, 20. novembrī, pulksten 19.30 Latvijas Radio 1. studijā Rīgas tūres ietvaros notiks Twin Town Group koncerts, kuru varēs klausīties arī online visā Eiropā un tālajā ASV.

Twin Town Group ir piecu muziķu apvienība, kas komponē un atskaņo savu orģinālmūziku. Grupa ir kāpusi uz vairākām Eiropas skatuvēm kopā ar pasaulē zināmiem mūziķiem: Wolfgang Haffner,Al Di Meola un daudziem citiem. Šī gada rudenī savas Ukrainas tūres ietvaros grupa ar koncertiem uzstājusies vairākās Austrumeiropas pilsētās un festivālos, tādos kā "Live at Blue Bay" Ukrainas pilsētā Krimā, kur Twin Town Group tika uzaicināti kā festivāla galvenie mākslinieki.

Šoreiz grupa piedāvā vēl nedzirdētu programmu ar mūziķu jaunāko orģinālmūziku, kas tika atskaņota gan grupas tūrē, gan būs dzirdama EiroRadio džeza translācijā 20.novembrī Latvijas Radio 1.studijā.

Radio translācijas ierakstā, ko būs iespējams klausīties visā Eiropā un ASV. Tāpat būs iespēja dzirdēt arī Kristapa Vanadziņa sola pārsteigumu - jaunu miniatūru ciklu klavierēm ar saksofonu. Koncerta otrajā daļā tiks atskaņota K.Vanadziņa Trio orģinālmūzika (A.Grunte-kontrabass  K.Grigalis-sitaminstrumenti), savukārt koncerta noslēguma daļā uzstāsies grupa „Twin Town”.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu